Wednesday, January 26, 2011

DEBUT

hye sume! hahah rse mcm poyo plak intro aku ni..tajuk entry pon ala2 nak launch album sulung gitu..yela jelmaan siti nurhaliza la katekan..hihi prasan kejap..mcm tak caye je aku tulis blog..dlu aku rse blog ni mcm sia2 je..last aku wat gak heheh..em..lets citer pasal azam tahun baru..still tak telambat lg kan?pe azam u oll?nak dpt A utk kpi?nak bli kete?ehem2 tesedak plak..atau nak membina keluarga?jeng jeng jeng...ape pon harap azam kite sume tercapai..tak 100% pon dpt capai 75% pon kire orait la...since awal tahun so aku tau sume pon tgh busy skang..ape2 pon keje2 jugak..dont forget to play...yg byk duit tu leh la gi holiday ke shopping ke..good therapy for stress..gi blaja music ke...main guitar piano atau gi class vocal?erm...mcm menarik..hehe..yang tak berapa nak ade duit tu spend la more quality time dgn org2 tsyg..family..kwn2..jgn la kedekut sgt... nak pamper diri gi tengok wayang atau karok pon kalo bekira payah jugak...kalo da tader duit sgt duk je umah tp wat la ape2 aktiviti yang bole hiburkan diri sndri...bace novel ke...kemas rumah ke..layan citer tamil ke...atau tulis blog ke..yg penting benda2 yg kita wat ni leh hepi kn diri kte...jgn la wat benda2 yg stress kn dri..mcm ingt pakwe lame ke...takde faedah nye ingat org yg da pergi...atau ingt benda2 yg wat kte down ke...ingat kata2 loser yg try jatuhkan kte ke...hehe...yg penting stay positive...n believe ape yg kte nak dlm hidup pasti akan tercapai kalau kte stay that way..and senyum jgn tak senyum..walau bape byk masalah atas kepala kte...senyum la..tak susah pon..free je..lgpon senyum kan leh wat awet mude...yg tak suke senyum tu muke cpt kedut beb...cite psl senyum ni aku teringat satu lagu dlm citer glee..best! korang gi la carik lagu ni kat youtube ke mane2 la...tajuk die SMILE..sape2 yg tgh duk besedih tu dengar lagu tu...confirm semangat dtg balik..sbb pe yg aku leh ckp..tak gune ingat benda da lepas...smile n move on..tu je...so thats it kot utk DEBUT aku..hope korang renung2kanla pe yg aku tulis ni ek...hepi2 selalu!

3 comments:

  1. so im da 1st follower...keep it up...jgn sonyap je blog ni ek...

    ReplyDelete
  2. yeah akan update tetiap hari cewah!

    ReplyDelete
  3. hehe.. 2nd!! rajin2 update ye!hee

    ReplyDelete